flag

Impresszum

Tartalomért felelős:
Dr. med. univ. Peter Schwendenwein
általános orvos

Dr. Peter Schwendenwein rendelési helye Draßburg

7021 Draßburg, Eisenstädter Str. 7

Telefon: +43 (0) 2686-24046
Fax: +43 (0) 2686-24046-40
E-mail: Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

A Burgenlandi Orvosi Kamara tagja

Elérhetőség és alkalmas felszerelés mozgássérültek számára is!

Akadálymentesség az interneten

Felelősségvállalás

http://www.schwendenwein.info/impressum

A honlap szerzőjének törekvése, hogy az itt közölt információk legjobb tudása és lelkiismerete szerint teljeskörűek, helyesek és aktuálisak legyenek. Ennek ellenére sem vállal felelősséget a megadott információk használatából eredő esetleges károkért akkor sem, ha a károk esetleg hiányos, ill. hibás információk alkalmazására vezethetők vissza. Az idegen honlapokra történő hivatkozások nem tartoznak a szerző felelősségi körébe. Kizárt a szerző felelőssége a linkelt oldalak tartalmáért annál is inkább, mivel semmilyen formában nem tudja befolyásolni azok tartalmát, kialakítását. A szerző honlapjáról linkelhető oldalak tartalmáért kizárólag a mindenkori oldalak ajánlattevője felelős – és semmi esetre sem az a személy, aki a linkkel külső publikációkra és tartalmakra hivatkozik. Ha a linkelt oldalak (különösen azok, amelyek tartalmát a link felrakása után változtatják meg) illegális, hibás, hiányos, sértő vagy erkölcstelen információkat tartalmaznak és a jelen honlap szerzőjének figyelmét felhívják a linkelt oldalak ilyen jellegű tartalmaira, a szerző haladéktalanul letiltja az ilyen jellegű oldalakra történő linkelést.

Szerzői jog

A jelen oldalak szerző által készített tartalmait szerzői jog védi. A honlap bármely tartalmának a szerzői jogról szóló törvény rendelkezéseivel ellentétes, bármilyen jellegű felhasználása – különösen a továbbhasznosítás, azaz pl. a közzététel, a sokszorosítás és az iparűzési jellegű használat bármely formája, valamint harmadik személynek történő átadása – akár részlegesen, ill. átdolgozott formában – a szerző kifejezett engedélye nélkül tilos. Kivételt képeznek ez alól a kifejezetten letöltésre szánt fájlok.

Információtartalom

A szerző a holnap információit előzetes bejelentés nélkül változtathatja, törölheti vagy kiegészítheti. Ezért nem vállal garanciát a rendelkezésre bocsátott információk helyességéért, teljességéért, minőségéért és legfrissebb aktualitásáért.

Joghatály

A honlap használatával a felhasználó elfogadja a vonatkozó használati feltételeket. A feltételek a WWW-ajánlat részét képezik. Amennyiben a használati feltételek részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem vagy nem teljesen felelnek meg a hatályos joghelyzetnek, az nem érinti a használati feltételek egyéb részeinek tartalmát és érvényességét.

Adatvédelem

Amennyiben oldalainkon személyes adatok (például név, cím vagy e-mail cím) jelennek meg, amennyiben mód van rá, az ilyen eset önkéntes alapú. Az ajánlatok és szolgáltatások használata, amennyiben megvalósítható, személyes adatok megadása nélkül lehetséges. Ezennel kifejezetten elutasítom az impresszummal kapcsolatos kötelezettség keretében közzétett kapcsolattartói adatok harmadik személy általi használatát kéretlen hirdetések és tájékoztató anyagok küldésére. A honlap üzemeltetői fenntartják maguknak hirdetési információk, mint pl. spam-mailek kéretlen küldése esetén a jogi lépések megtételének jogát.